Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/linkserv/public_html/init.php on line 0
LinkServer NetWork - Anunţuri
http://www.LinkServer.ro - Cel mai sigur mediu pentru gazduirea shared la ora actuala .
Incepand cu data azi (11/06/2013) toate serviciile de gazduire shared au fost re-actualizate din punct de vedere tehnic dupa cum urmeaza:
- Fiecarui client ii este alocat un sistem virtual
Deoarece pentru noi, securitatea datelor dvs este pe prim plan, tehnicienii nostri au dezvoltat un sistem ce permite fiecarui cont de shared hosting sa beneficieze de un sistem virtual privat, astfel incat nimeni* nu poate executa comenzi inafara sistemului aferent contului sau, sa execute comenzi la nivel global (ex. cat /etc/passwd). Toate conturile se comporta ca un VDS, un sistem CentOS 6.4 x64 fiind emulat pentru fiecare cont in parte.- Accesul la panoul de control de face doar prin Secure Socket Layer (SSL).
- Fiecare client isi poate alege din panoul de control ce versiune de PHP doreste sa foloseasca, precum si modulele aferente acestuia.

Daca intampinati dificultati in folosirea contului cPanel sau a site-ului dvs, va rog sa deschideti un ticket de support, iar un reprezentant LinkServer va investiga cauza.

* Datele din sistemul virtual sunt accesibile doar de catre dvs. si contul de superuser (root). Tehnicienii LinkServer sau persoanele de la departamentul Support nu au acces la aceste date.

Tuesday, June 11, 2013

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:

Parerile Clientilor

Petrisor Danut
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de ei, am un cont de hosting inca de dinainte sa existe linkserver.ro si pot spune ca sunt foarte multumit, mai ales de sistemul de repartizare a resurselor.
Ionut Stefan
Sunt mult mai buni decat firma anterioara unde am avut hosting, ba chiar au fost foarte draguti sa ma ajute cu mutatul contului meu si toate modificarile aferente. Per total sunt mai mult decat multumit!