Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/linkserv/public_html/init.php on line 0
LinkServer NetWork - Anunţuri

Incepand de azi 09 Iulie 2013, pe o perioada nedefinita, pentru achizitionarea unui Server CS 1.6 32 Sloturi, primiti cadou, luna de luna un Server CS 1.6 16 Sloturi, port 28015 si un pachet de WebHost 5 GB Spatiu, restul optinuilor fiind nelimitate, pentru a gazdui Comunitatea dvs. intr-un mediu securizat si la o performanta ridicata.
Note:
- Oferta este valabila doar pentru platile prin PayPal
- Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa creeati un ticket imediat dupa plata serviciului, in care sa speficati ca doriti sa beneficiati de oferta LinkServer CS32.

Tuesday, July 9, 2013

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:

Parerile Clientilor

Petrisor Danut
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de ei, am un cont de hosting inca de dinainte sa existe linkserver.ro si pot spune ca sunt foarte multumit, mai ales de sistemul de repartizare a resurselor.
Ionut Stefan
Sunt mult mai buni decat firma anterioara unde am avut hosting, ba chiar au fost foarte draguti sa ma ajute cu mutatul contului meu si toate modificarile aferente. Per total sunt mai mult decat multumit!