Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/linkserv/public_html/init.php on line 0
LinkServer NetWork - Anunţuri
- Datorita numarului foarte mare de abuzuri, am decis ca pachetul basic sa devina pachet taxabil. Totusi, pentru a si-l permite oricine, am facut in asa fel, incat costa numai 3 euro lunar.
- De asemenea, toti clientii LinkServer (FREE) vor beneficia de inca 2 luni gratuite, urmand ca, dupa aceea sa continue cu planul taxabil (bineinteles, daca doresc acest lucru). Inca din data 2013-05-02 de cand oferim gazduire free, consideram ca ai nostri clienti au avut destul timp (peste 2 luni) ca sa isi formeze o parere despre serviciile oferite de catre noi, iar din cate am constatat pana la ora actuala, nu sunt pareri negative la adresa serviciilor noastre.Tuesday, July 9, 2013

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:

Parerile Clientilor

Petrisor Danut
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de ei, am un cont de hosting inca de dinainte sa existe linkserver.ro si pot spune ca sunt foarte multumit, mai ales de sistemul de repartizare a resurselor.
Ionut Stefan
Sunt mult mai buni decat firma anterioara unde am avut hosting, ba chiar au fost foarte draguti sa ma ajute cu mutatul contului meu si toate modificarile aferente. Per total sunt mai mult decat multumit!