Strict Standards: Non-static method WHMCS_License::init() should not be called statically in /home/linkserv/public_html/init.php on line 0
LinkServer NetWork - Portalul clienţilor
   

Alegerea este a ta

Webhost

  

Toate serverele LinkServer.ro sunt in datacenterul Voxility SRL. Gandindu-ne la calitatea oferita clientilor nostri, am facut in asa fel, incat sa beneficiati de eficienta, securitate si performanta la cel mai inalt nivel.
Iar ca un plus, avem o capacitate de transfer national/international ce depaseste 220Gbps.
Toate cele 5 servere din pozele de mai sus, sunt proprietatea LinkServer si sunt destinate exclusiv gazduirii web.

Gamehost

 

Serverele destinate gazduirii jocurilor, sunt localizate in datacenterul Voxility, cu vibre proprii ce insumeaza o capacitate totala nat/intl de peste 220Gbps, astfel incat sa beneficiati de cea mai buna calitate si de tehnologie de ultima ora.
Parerea clientilor nostri despre LinkServer.ro inseamna foarte mult, de aceea, cand vine vorba de calitate nimic nu este prea mult sau prea scump.
Toate serverele de gamehosting ruleaza pe servere 2xIntel Xeon Quad-Core CPU ( 8 Threads ) / 64 GB RAM / 2x1 Gbps NIC.

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:

Parerile Clientilor

Petrisor Danut
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de ei, am un cont de hosting inca de dinainte sa existe linkserver.ro si pot spune ca sunt foarte multumit, mai ales de sistemul de repartizare a resurselor.
Ionut Stefan
Sunt mult mai buni decat firma anterioara unde am avut hosting, ba chiar au fost foarte draguti sa ma ajute cu mutatul contului meu si toate modificarile aferente. Per total sunt mai mult decat multumit!